Vacature Communicatieadviseur (32 – 36 uur per week)

 

Kom jij als communicatieadviseur ons multidisciplinair team versterken?

Waar ga je werken?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers in buurten en verbindt en activeert buurtbewoners om in actie te komen. Dit doen we op allerlei thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, energiebesparing, groen en mobiliteit. Met succes: inmiddels hebben bijna 500 buurten door heel Nederland zich aangesloten. En we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

Bij Buurkracht werken op dit moment rond de 40 mensen, verdeeld over drie afdelingen: ‘Merk & product ontwikkeling’, ‘Buurten en Projecten’ en ‘Financiën, IT en Organisatie’. In de komende jaren verwachten we flink te gaan groeien en willen we onze dienstverlening verder digitaliseren en opschalen.

 

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur ontwikkel je campagnes voor de werving van buurtteams en de uitvoering van buurtprojecten op het gebied van energie en groen. Je ondersteunt en adviseert de buurtbegeleiders bij de uitvoering van deze projecten. Je beheert de online toolbox met communicatiemiddelen (de ‘winkel’ van Buurkracht) en zorgt voor de doorontwikkeling van deze toolbox en de middelen. En je werkt mee aan de groei van Buurkracht en de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten.

 

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt:

  • HBO-werk en denkniveau,
  • Ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van campagnes voor een brede doelgroep,
  • Ervaring met het ontwikkelen van communicatiemiddelen,
  • Een proactieve houding en een flexibele en optimistische inslag.

 

Contactinformatie

Ben je enthousiast over deze functie, of heb je nog verdere vragen? Stuur dan een e-mail naar sollicitatie@buurkracht.nl ter attentie van Karin Klaassen. Buurkracht zit in Utrecht; in verband met corona werken we nu zoveel mogelijk vanuit huis.