Vacature digital platform manager Buurkracht

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers in buurten en verbindt en activeert buurtbewoners om in actie te komen. Dit doen we op allerlei thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, energiebesparing, groen en mobiliteit. Met succes: inmiddels hebben bijna 500 buurten door heel Nederland zich aangesloten. En we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

Bij Buurkracht werken op dit moment rond de 40 mensen, verdeeld over drie afdelingen: ‘Merk & product ontwikkeling’, ‘Buurten en Projecten’ en ‘Financiën, IT en Organisatie’. In de komende jaren verwachten we flink te gaan groeien en willen we onze dienstverlening verder digitaliseren en opschalen.

De functie – Wat ga je doen?

Als digital platform manager werk je mee aan het ontwikkelen en uitvoeren van de langetermijnvisie en strategie van het customer digital platform. Je hebt ideeën over hoe de platformeconomie kan werken voor Buurkracht en het businessmodel. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en integreren van nieuwe producten en diensten op het platform en voor de doorontwikkeling van de Buurkracht-app en de website.

Bij Buurkracht werken we hiervoor samen met talenten op allerlei verschillende disciplines als productontwikkeling, design, UX-design, front-end, back-end, architectuur en security, zowel binnen als buiten de eigen organisatie. Je stuurt deze disciplines op projectbasis aan.

Natuurlijk vinden wij privacy en dataveiligheid ook erg belangrijk, dus je bent ook verantwoordelijk voor de bescherming van ons platform en de data van onze gebruikers.

Wij zoeken – Herken jij jezelf hierin?

  • WO-werk- en denkniveau,
  • Werkervaring op het snijvlak tussen marketing en techniek,
  • Ervaring met werken aan grote platforms/webwinkels/community’s,
  • Ervaring met leidinggeven aan multidisciplinaire teams,
  • Kennis van de regelgeving omtrent de AVG/GDPR,

Wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een pensioenregeling
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Wil je deel uitmaken van een organisatie die alle buren met elkaar verbindt? Die samen doen tot resultaat brengt? Kortom, een organisatie die Nederland van onderop echt in beweging brengt, duurzamer maakt en dus echt impact heeft? Neem dan snel contact op en stuur een e-mail naar sollicitatie@buurkracht.nl.