Vacature Medior .NET Ontwikkelaar met groeiambitie (36 – 40 uur per week, locatie Utrecht)

 

Kom jij als ervaren IT-professional ons multidisciplinair team versterken om samen ons platform naar een hoger niveau te tillen?

Waar ga je werken?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers, verbindt buurtbewoners en enthousiasmeert hen om in actie te komen. Offline en online (website, app, een webwinkel en CRM systeem). Dit doen we op allerlei relevante thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, groen, mobiliteit en zorg. Met succes: inmiddels hebben bijna 500 buurten door heel Nederland zich aangesloten. En we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

Bij Buurkracht werken op dit moment rond de 40 mensen die regelmatig op ons kantoor (naast Utrecht CS, uitkijkend over de stad) te vinden zijn, maar ook de ruimte krijgen om vanuit huis te werken. Jij bent onderdeel van een scrum ontwikkelteam bestaande uit 6 gedreven IT professionals (A spelers) die geroemd worden om hun teamwork en open informele sfeer.

 

Wat ga je doen?

De groei van Buurkracht is onlosmakelijk verbonden met de ontwikkeling en beheer van ons platform en ondersteunde IT tools. Je werkt een organisatie die technisch voorop wil lopen. Geen 10 jaar oude ‘meuk’, maar doorlopend ‘upgraden’! Bij Buurkracht trekken we geen blik IT’ers open, maar als ontwikkelaar ben je onderdeel van een vast kleinschalig team met slimme koppen. Samen draag je bij aan het neerleggen van een lange termijn architectuurvisie. Buurkracht heeft een mooi arbeidsvoorwaarden pakket en er is volop ruimte voor jouw persoonlijke groei- en ontwikkelbehoefte.

Wij werken in flexibele en moderne omgevingen met een high-end stack. Dit zijn onder andere: Azure, .Net, Pubnub, Firebase, Salesforce, GraphQL etc. In deze rol houd je je voornamelijk bezig met de backend van ons platform, maar je kijkt af en toe ook mee met de frontend.

 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent vrolijk, optimistisch en bent iemand die energie haalt uit het feit dat jouw software bijdraagt aan een maatschappelijk doel. Daarnaast ben je

  • HBO of WO afgestudeerd op gebied van Informatica / software engineering,
  • leergierig, analytisch, secuur,
  • een teamspeler die kan schakelen met front-enders, designers, UX experts en PO,
  • ervaren in het werken met test-frameworks.
  • een vakliefhebber die graag mooie dingen wil maken en snel wil schakelen.

Affiniteit met Service Oriented Architecture en ervaring met Azure, GraphQL is een pre. Beheersing van de Nederlandse taal in schrift en woord is een vereiste.

 

Contactinformatie

Ben je enthousiast over deze functie, of heb je nog verdere vragen? Stuur dan voor 20 april een e-mail naar sollicitatie@buurkracht.nl.