Vacature .NET Ontwikkelaar (36 – 40 uur per week, locatie Utrecht)

 

Kom jij als IT-professional ons multidisciplinair team versterken om samen ons platform naar een hoger niveau te tillen?

Waar ga je werken?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers, verbindt buurtbewoners en enthousiasmeert hen om in actie te komen. Dit doen we op allerlei relevante thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, groen, mobiliteit en zorg. Met succes: inmiddels hebben bijna 500 buurten door heel Nederland zich aangesloten. En we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

Bij Buurkracht werken op dit moment rond de 40 mensen, verdeeld over drie afdelingen: ‘Merk- & productontwikkeling’, ‘Buurten en Projecten’ en ‘Financiën, IT en Organisatie’. In de komende jaren verwachten we flink te gaan groeien.

 

Wat ga je doen?

De groei van Buurkracht is onlosmakelijk verbonden met de ontwikkeling en beheer van ons platform en IT tools waarmee we initiatiefnemers en buurtbewoners ondersteunen en ontzorgen. Als ontwikkelaar bij Buurkracht maak jij deel uit van een multidisciplinair team van professionals, samen verantwoordelijk voor ons platform dat bestaat uit website, app, een webwinkel en CRM systeem.

Wij werken in flexibele en moderne omgevingen met een high-end stack. Dit zijn onder andere: Azure, .Net, Pubnub, Firebase, Salesforce, GraphQL etc. In deze rol houd je je voornamelijk bezig met de backend van ons platform.

 

Herken jij jezelf hierin?

Je bent vrolijk, optimistisch en bent iemand die energie haalt uit het feit dat jouw software bijdraagt aan een maatschappelijk doel. Daarnaast ben je

  • HBO of WO afgestudeerd op gebied van Informatica / software engineering,
  • analytisch, secuur en lever je kwalitatief goede software,
  • een teamspeler die kan schakelen met front-enders, designers, UX experts en PO,
  • expert in .NET. (Ervaring met Azure, GraphQL is een pre),
  • ervaren in het werken met test-frameworks en Specflow.

 

Contactinformatie

Ben je enthousiast over deze functie, of heb je nog verdere vragen? Stuur dan voor 20 december een e-mail naar sollicitatie@buurkracht.nl.