Vacature Office Manager

(32 – 40 uur per week, locatie Utrecht)

 

We zoeken een Office Manager die van aanpakken weet! Ben jij een echte duizendpoot en geeft werken aan een maatschappelijke doelstelling je energie? Dan zoeken wij jou!

Bedrijfsinformatie:

Waar ga je werken?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers, verbindt buurtbewoners en enthousiasmeert hen om in actie te komen. Dit doen we op allerlei relevante thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, groen, mobiliteit en zorg. Met succes: inmiddels hebben bijna 500 buurten door heel Nederland zich aangesloten. En we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt. Mede door de inzet van ons platform buurkracht.nl.

Bij Buurkracht werken op dit moment rond de 40 mensen, verdeeld over drie afdelingen: ‘Merk- & productontwikkeling’, ‘Buurten en Projecten’ en ‘Financiën, IT en Organisatie’. In de komende jaren verwachten we flink te gaan groeien.

 

Functieomschrijving:

Wat ga je doen?

Als office manager ben jij een regisseur, de spin in het web die er voor zorgt dat iedereen lekker zijn werk kan doen en die ons kantoor draaiend houdt. Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die dingen gewoon regelt. Dat kan van alles zijn: ondersteunen van het bestuur, administratieve en HR taken,  afspraken maken met leveranciers / schoonmakers / verhuurder / leasemaatschappij, inkopen doen, het maken van presentaties, en het regelen van bedrijfsuitjes.

 

Functie-eisen:

Herken jij jezelf hierin?

Werken aan een maatschappelijke doelstelling geeft je energie. Je bent vrolijk, optimistisch, neemt initiatief en weet de juiste mensen met elkaar te verbinden. Je vindt het leuk om in een dynamische en lerende omgeving te werken.

Je bent breed inzetbaar, een echte duizendpoot. Daarnaast ben je

  • Een HBO-er met een paar jaar werkervaring of startend WO-er,
  • Een breed georiënteerd, veelzijdig persoon,
  • Iemand die iets vastpakt, initiatief neemt en dingen fixt,
  • Een expert in Microsoft Office (365),
  • Goed met HR/CRM systemen (Ervaring met Afas en/of Salesforce is een pre),
  • Woonachtig in de omgeving Utrecht

 

Contactinformatie

Ben je enthousiast over deze functie, of heb je nog verdere vragen? Stuur dan voor 24 januari een e-mail naar sollicitatie@buurkracht.nl.