Vacature Relatiemanager Zuid-Nederland

 

Kom jij als relatiemanager ons verkoopteam versterken?

Waar ga je werken?

Bij Buurkracht geloven we dat buren samen hun buurt mooier, beter en fijner kunnen maken. Buurkracht vindt initiatiefnemers, verbindt buurtbewoners en enthousiasmeert hen om in actie te komen. Dit doen we op allerlei relevante thema’s in de buurt zoals duurzaamheid, groen, mobiliteit en zorg. Met succes, want inmiddels hebben bijna 500 buurten door heel Nederland zich aangesloten. We zijn een scale-up en we willen groeien naar een organisatie die in heel Nederland buurkracht opwekt en versterkt.

 

Onze opdrachtgevers

Gemeenten, waterschappen en provincies schakelen Buurkracht in om bewoners te activeren. Overheden hebben doelstellingen op gebied van klimaat, duurzame energie, hitte stress en wateroverlast. En bewoners willen graag een mooiere en duurzamere buurt. Wij brengen deze werelden samen door ons resultaatgerichte proces met ondersteuning van (online) communicatie tools en begeleiding van onze buurtbegeleiders.

 

Wat ga je doen?

De verkoopdoelstelling behalen is een teamprestatie. Je zet marktkansen om naar verkoopresultaten. De functie van verkoopmanager binnen Buurkracht is dynamisch, afwisselend, veeleisend, maar geeft voornamelijk erg veel energie.

  • Je bent continu op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt.
  • Samen met het verkoopteam denk je na over de verkoopstrategie richting nieuwe opdrachtgevers en manieren om nieuwe aanpakken onder de aandacht te brengen.
  • Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de voorbereiding, realisering en het uitvoeren van de verkoopplanning.
  • Je zit aan tafel bij gemeenten om een akkoord krijgen, zodat Buurkracht met bewoners aan het werk kan gaan.

Dit ben jij!

Tijdens het voeren van klantgesprekken en tijdens netwerkbijeenkomsten, die je actief opzoekt, sta je volledig in je kracht. Daar word jij blij van! Buurkracht heeft ambitieuze doelstelling en daarom zijn we op zoek naar een ervaren verkoopmanager met een winnaars mentaliteit. Wij zoeken daarom iemand met ervaring en aantoonbare kennis van verkoopprocessen. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond en een netwerk in het zuiden van Nederland. We zoeken natuurlijk ook gewoon iemand die plezier uitstraalt en die over enige vorm van humor beschikt!

 

Dit kan je van ons verwachten

  • Een resultaatgerichte omgeving waar maatschappelijk ondernemen centraal staat.
  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Contactinformatie

Wil je deel uitmaken van een organisatie die alle buren met elkaar verbindt? Kortom, een organisatie die Nederland van onderop echt in beweging brengt, duurzamer maakt en dus echt impact heeft? Schrijf dan een motivatie en stuur deze samen met je CV naar sollicitatie@buurkracht.nl. Sluitingsdatum is 1 februari 2021.