op veler verzoek:

 

webinar:

 

bewoners bewegen voor energiebesparing

dinsdag 11 mei 2021

is ‘samen’ energie besparen nu mogelijk?

U draagt waarschijnlijk graag bij aan de landelijke CO2-reductie. Maar, het in beweging krijgen én houden van bewoners voor energiebesparing is een lastige opgave. Wat kunt u doen? Tijdens het webinar op dinsdag 11 mei aanstaande om 16.00 uur deelt Stichting Buurkracht de gouden tips om bewoners te bewegen voor energiebesparing. En geven we handvatten om bewoners ook in beweging te hóuden. Dit is – op veler verzoek – een geactualiseerde herhaling van ons webinar van afgelopen najaar over dit onderwerp.

programma

15.45 digitale inloop: ontvangst
16.00 webinar: hoe krijg ik bewoners in beweging voor energiebesparing? Hoe zorg ik ervoor dat hier continuïteit in zit? De visie, de voorbeelden uit de praktijk en de gouden tips.
17.00 digitale uitloop: stel al uw vragen en na-chatten

aanmelden

bewoners doen graag mee

De meeste mensen willen wel energie besparen, ze weten alleen niet hoe en geven het dagelijkse leven voorrang. En juist in deze tijd leeft er grote behoefte onder burgers om bij te dragen aan het verbeteren van de maatschappij en is de saamhorigheid groot.

zo krijg je het voor elkaar

Na zeven jaar praktische ervaring met ‘samen energie besparen’, in meer dan 500 buurten in zo’n 150 gemeenten in Nederland, heeft Stichting Buurkracht hierover een heldere visie ontwikkeld. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.