Webinar:

Hoe krijg ik bewoners in beweging voor energiebesparing?

dinsdag 3 november 2020

Is ‘samen’ energie besparen nu mogelijk?

U draagt waarschijnlijk graag bij aan de landelijke CO2-reductie. Maar, het in beweging krijgen van bewoners voor energiebesparing is gewoonlijk al lastig. Laat staan in deze ontwrichtende periode, waarin geld, tijd en aandacht voor het onderwerp niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Wat kunt u doen? Stichting Buurkracht deelt de gouden tips om bewoners te bewegen voor energiebesparing graag met u, tijdens het webinar op dinsdag 3 november aanstaande om 16.00 uur.

15.45 digitale inloop: ontvangst
16.00 webinar: hoe krijg ik bewoners in beweging voor energiebesparing?
De visie, de voorbeelden uit de praktijk en de gouden tips.
17.00 digitale uitloop: stel al uw vragen en na-chatten

Meld u aan bij marije@buurkracht.nl. We kijken uit naar uw deelname!

Bewoners doen graag mee

Ook nu, in deze onzekere periode, is draagvlak onder burgers voor de energietransitie groot. De meeste mensen willen wel energie besparen, ze weten alleen niet hoe en geven het dagelijkse leven voorrang. En juist in deze tijd leeft er grote behoefte onder burgers om bij te dragen aan het verbeteren van de maatschappij en is de saamhorigheid groot.

Zo krijg je het voor elkaar

Na zeven jaar praktische ervaring met ‘samen energie besparen’, in meer dan 500 buurten in zo’n 150 gemeenten in Nederland, heeft Stichting Buurkracht hierover een heldere visie ontwikkeld. Stichting Buurkracht is een maatschappelijke organisatie die buren in heel Nederland helpt om hun buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken.